Wednesday, September 10, 2008

Saili Sulaiman anjur buka puasa untuk kontinjen Skuad 69


Berita Ringkas
Alhamdulillah, salah seorang ahli jawatankuasa Persatuan Kebajikan Skuad 69 PDRM Sarawak, Saili Sulaiman (Gambar) bermurah hati untuk mengadakan majlis berbuka puasa untuk semua peserta kontinjen Skuad 69 PDRM Sarawak yang mengambil bahagian di dalam perbarisan Hari Kemerdekaan Ke-51 yang baru lalu, pada hari Jumaat, 19 September 2008, di Hotel Penview, Pending, Kuching, Sarawak.

Beliau yang juga Pengerusi Biro Ekonomi Skuad 69 PDRM Sarawak menghubungi urusetia persatuan ini telah meminta Setiausaha Eksekutifnya Abdul Rahman Hashim supaya memaklumkan perkara ini kepada semua 33 anggota yang terlibat.

Saili Sulaiman begitu terdorong untuk meraikan semua anggota kontinjen Skuad 69 PDRM Sarawak di dalam satu majlis berbuka puasa ini, sebagai satu penghargaan kepada mereka yang telah menunjukkan semangat yang tinggi ketika mengambil bahagian di dalam perarakan yang telah diadakan pada 31 Ogos lalu di Stadium Negeri, Petra Jaya.

Beliau juga kagum dengan semangat 'espirit de corp' yang ditunjukkan oleh pasukan kontinjen ini di sepanjang latihan dan juga raptai yang telah diadakan selama 3 hari sehinggalah di hari kemuncaknya.
----------------------------------------------------------------------------------------
Gambar Lokasi (19 September) :
Majlis Berbuka Puasa Di Penview Inn, Kuching.