Monday, September 29, 2008

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Presiden, Timbalan Presiden dan seluruh Ahli Jawatankuasa serta warga kerja Skuad 69 PDRM Sarawak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua warga Skuad 69 di seluruh negeri Sarawak.

Sempena hari lebaran ini didoakan semoga ikatan setiakawan dan silaturrahim yang sedia terjalin selama ini dapat diperkukuhkan lagi dengan iltizam untuk membina organisasi ini sebagai payung kepada semua anggota Skuad 69 di dalam PDRM khususnya di negeri Sarawak.

Skuad 69 temui Dato Sri Awang Tengah
Seramai tujuh orang Ahli Jawatankuasa Skuad 69 PDRM Sarawak yang diketuai Timbalan Presiden, DSP (B) Arifin Haji Adenan telah membuat kunjungan hormat terhadap YB Dato Sri Awang Tengah Ali Hassan, Menteri Perancangan dan Pengurusan Sumber II, merangkap Menteri Kemudahan Awam Sarawak hari ini (29 September).
Kunjungan tersebut telah dapat mengeratkan lagi hubungan dua hala di antara persatuan ini dengan Menteri yang berkenaan. Di dalam pertemuan ini, DSP (B) Arifin Haji Adenan telah memberikan penerangan berkaitan dengan aktiviti persatuan ini dalam menjaga hal ehwal kebajikan ahli-ahlinya yang terdapat di seluruh negeri Sarawak.
Tuan DSP (B) Ariffin Haji Adenan juga telah menyampaikan jemputan kepada YB Dato Sri Awang Tengah untuk merasmikan Majlis Ramah Tamah Aidilfitri Skuad 69 PDRM Sarawak yang akan diadakan pada 18 Oktober depan, di Bintulu.
Di antara ahli jawatankuasa lain yang turut serta dalam kunjungan ini ialah Tuan ASP (B) Mohd. Faisal Abdullah, Bujang Boji Sitam, Peet Awi, Mohamad Haji Mos, Affandi Ahmad dan juga Zaidel Saat.
Posted by SKUAD 69 PDRM SARAWAK at 6:39 PM 0 comments