Sunday, September 26, 2010

MAJLIS RAMAH TAMAH AIDILFITRI
SKUAD 69 MERIAH


Tetamu-tetamu yang hadir. DSP (B) Arifin Hj Adenan (Baju Batik),
Supt (B) Helmi Bohari (Di Tengah) bersama AJK Skuad 69 PDRM Sarawak.Majlis Ramah Tamah Aidilfitri anjuran Persatuan Kebajikan Skuad 69 PDRM Sarawak disambut meriah kelmarin. Tuan DSP (B) Hj. Arifin Hj. Adenan (Foto kiri), Timbalan Presiden persatuan ini telah mengetuai ahli-ahli Skuad 69 Sarawak merayakan aidilfitiri ini di perkarangan rumah Mohamad bin Haji Mos (Tuan Rumah), Pengerusi Biro Kebajikan dan Sosial Skuad 69 PDRM Sarawak di Taman Sukma, Semariang, Kuching.

Semasa menyampaikan ucapan, Tuan DSP (B) Arifin Hj Adenan yang mewakili Presiden yang tidak dapat bersama di dalam majlis ini telah mengalu-alukan kehadiran ahli di majlis ramah tamah ini, kerana menurutnya ini merupakan kesempatan terbaik untuk sama-sama mengeratkan silaturrahim di dalam keluarga Skuad 69 terutama dalam suasana hari lebaran.
Justify Full

Dari kiri: DSP (B) Arifin, Mohamad Mos, Bujang dan Abd. Rahman

Bujang Boji (Kanan) bersama ahli Skuad 69

Abdul Rahman (Kanan) dan Mohamad Mos (Kiri)

Supt (B) Helmi (kiri sekali), Saili Sulaiman (Kanan sekali)

Turut hadir di dalam majlis ini ialah Supt (B) Helmi Bohari mantan KPD Sarikei yang telah menunjukkan minatnya untuk menjadi ahli kepada Persatuan Kebajikan Skuad 69 PDRM Sarawak.

Beberapa orang ahli jawatankuasa persatuan ini juga turut hadir, antaranya ialah Bujang Boji Sitam (Pemangku Setiausaha), Abdul Rahman Hashim (SUK), Saili Sulaiman (Pengerusi Biro Ekonomi), ASP (B) Faisal Abdullah (AJK), Johari Keria (AJK) dan Zainab Majid (AJK Biro Kebajikan & Sosial).

Dimulakan dengan bacaan doa

Diantara ahli Skuad 69 PDRM Sarawak yang hadir

Para tetamu sedang mengambil makanan

Zainab Majid menyanyi karaoke

Sajian makanan yang disediakan