Monday, June 8, 2009

MUHAMAD YUSOF ISA DAN GASTAN SABAH YANG DIPERTUA DAN TIMBALAN YANG DIPERTUA PENAJA PERSATUAN KEBAJIKAN PEJUANG SKUAD 69 PDRM SABAH.

DSP (B) Muhamad Yusof Isa, Presiden Skuad 69 PDRM Sarawak telah dilantik sebagai Yang Dipertua Penaja Persatuan Kebajikan Pejuang Skuad 69 PDRM Sabah. Beliau diminta oleh ahli-ahli persatuan untuk mengetuai jawatankuasa penaja ini untuk mendaftarkan persatuan ini dengan Jabatan Perdaftaran Pertubuhan Malaysia Negeri Sabah.

Didalam mesyuarat penubuhannya yang diadakan kelmarin, sebuah jawatankuasa penaja persatuan ini telah dibentuk, dan sebagai Yang Dipertua Muhamad Yusof akan dibantu oleh Timbalannya Gastan Bin Sabah (Foto, sebelah kiri). Manakala Abdul Rahman Hashim (Foto, sebelah kanan) telah dilantik sebagai Setiausaha, diikuti dengan Affandi Ahmad sebagai Bendahari.

Sementara itu tiga orang lagi telah dilantik sebagai ahli jawatankuasa. Mereka berkenaan terdiri daripada Haji Masran Haji Omar, Muhamad Nzam dan juga Hassan Ali. Jawatakuasa penaja yang dibentuk ini akan berperanan untuk menjejaki seberapa ramai bekas anggota Skuad 69 PDRM di negeri Sabah ini supaya mereka dapat mendaftar sebagai ahli.

Kepada semua bekas anggota Skuad 69 PDRM di Sabah disarankan supaya mereka semua dapat menjadi ahli dengan menghubungi Muhamad Yusof (012-3498999), Gastan Sabah (019-8037279) atau Abdul Rahman Hashim (012-8844169).